Antologia internațională bilingvă (româno-spaniolă) ORIZONTURI POETICE - Antología internacional bilingüe (rumano-español) HORIZONTES POÉTICOS


 La portada y contraportada de la antología internacional bilingüe (rumano-español) HORIZONTES POÉTICOS, que abarca 25 grandes escritores de 11 países, y que tuve el placer de traducir al rumano. Este libro aparece en la editorial rumana „Antim Ivireanul“, cuyo director es el escritor Ioan Barbu, con la colaboración de la revista cultural „Rotonda Valahă“y su presentación oficial está prevista para el 22 de noviembre de este año en la Feria Internacional del Libro  Gaudeamus de Bucarest. El prólogo de la antología lleva la firma del poeta y critico literario español Gregorio Muelas Bermúdez.
─ Coperțile antologiei internaționale bilingve (româno-spaniole) ORIZONTURI POETICE, care cuprinde 25 mari scriitori din 11 țări, pe care am avut plăcerea să o traduc în română. Cartea apare la editura românească ”Antim Ivireanu” al cărui director este escriitorul Ioan Barbu, în colaborare cu revista culturală ”Rotonda Valahă”, și prezentarea sa oficială este stabilită în 22 noiembrie a.c. la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus de la București. Prologul antologiei este semnat de poetul și criticul literar spaniol Gregorio Muelas Bermúdez.










Comentarios

Entradas populares