"La revista rumana CAFENEAUA LITERARĂ – EL CAFETÍN LITERARIO, nº4/ 182, abril de 2018" - "Revista românească CAFENEAUA LITERARĂ, nº4/ 182, aprilie, 2018"

− La revista rumana CAFENEAUA LITERARĂ – EL CAFETÍN LITERARIO, nº4/ 182, abril de 2018, año de aparición XV, publica en la página 2 una nota de prensa sobre la Presentación de la Revista de Crítica y Poesía Contemporánea Crátera Nº 2 y 3 en la Facultad de Filosofía y Letras, UAH, en 3 de marzo de 2018; En la página 16 una nota de prensa sobre el encuentro con escritores organizado por la Embajada de Rumania, con la participación de Elisabeta Boțan, Nicolae Silade, Radmila Popovici y el soprano Luminița Soporan en 24 de marzo de 2018  y el ”Recital Poético y Amuleto de Marzo”, con la participación de Elisabeta Botan, Zhivka Baltadzhieva, Radmila Popovici, Luminița Soporan y Loredana D. Costea (designer); En la página 32 poesía y prosa de Bianca Boțan.
La revista es miembro ARPE y APLER, es editada por el Centro Cultural Pitești y se publica en soporte digital y papel.
Descargar revista aquí o aquí.

−Revista românească CAFENEAUA LITERARĂ, nº4/ 182, aprilie, 2018, an de apariție XV, publică la pagina 2, un comunicat e presă despre Prezentarea Revistei de Critică și Poezie Contemporană Crátera nr. 2 și 3 la Facultatea de Filozofie și Litere, Universitatea din Alcalá; La pagina 16 un comunicat de presă despre ”Serile Acasă la Ambasadă - întâlnire cu scriitori” din 24 martie a.c. cu participarea scriitorilor Elisabeta Boțan, Nicolae Silade, Radmila Popovici și soprana Luminița Soporan și despre ”Recital Poético y Amuleto de Marzo”,
cu participarea scriitoarelor, Elisabeta Botan, Zhivka Baltadzhieva, Radmila Popovici, sopranei Luminița Soporan și Loredana D.Costea(designer) din 23 martie a.c. organizat de Elisabeta Boțan la la Facultatea de Filozofie și Litere, Universitatea din Alcalá. La pagina 32 și proză de Bianca Boțan.
Revista este membru ARPE și APLER, este editată de Centrul Cultural Pitești și se publică pe suport digital și de hârtie.
Descarcă revista aici sau aici.

















Comentarios

Entradas populares